Παρουσία της διοίκησης του ΑΟ Αιγάλεω, αντιπροσωπίας παικτών της ποδοσφαιρικής ομάδας (Παπουτσής, Σταύρου, Λοϊζίδης, Μηλιώνης), του προπονητή Γιώργου Σουρλή αλλά και πολλών φιλάθλων, η Λέσχη Φίλων Αιγάλεω ΘΥΡΑ 12 πραγματοποίησε στα γραφεία της την κοπή της πρωτοχρονιάτικης Πίτας της.

Σε μια όμορφη και ζεστή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής και λίγες ώρες πριν τον αγώνα του City με τον Άφοβο, η διοίκηση και τα μέλη της Λέσχης Φίλων Αιγάλεω έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους ευχόμενοι υγεία και επιτυχία σε όλα τα τμήματα των «κυανόλευκων», καθώς και την δυναμική συσπείρωση όλων των φιλάθλων της ομάδας στη Λέσχη.

Μια Λέσχη που εδώ λίγους μήνες με επίσημη απόφαση της Πολιτείας λειτουργεί νόμιμα και σύμφωνα με τα όσα ορίζει πλέον ο Νέος Αθλητικός Νόμος αποτελώντας έτσι την 1η αναγνωρισμένη Λέσχη Φιλάθλων στην Ελλάδα.

Ο Πρόεδρος του ΑΟ Αιγάλεω Γιάννης Παλτόγλου στην σύντομη ομιλία του τόνισε «Εύχομαι να έχουμε όλοι μια καλή χρονιά με υγεία και επιτυχίες για την ομάδα μας. Μακάρι όλες οι ομάδες να είναι έτσι αγαπημένες με τους φιλάθλους τους όπως ήμαστε εμείς εδώ στο Αιγάλεω. Εύχομαι η Λέσχη να γίνει ακόμη πιο δυνατή, να βοηθήσει ο Δήμος να αποκτήσει σύντομα έναν μεγαλύτερο χώρο για να μπορεί να προσφέρει ακόμη περισσότερα στην ομάδα μας».

Από την πλευρά του ο προπονητής της ομάδας του Αιγάλεω Γιώργος Σουρλής δήλωσε «Εύχομαι υγεία και καλή χρονιά και πάντα η  Λέσχη και ο κόσμος του Αιγάλεω να είναι δίπλα στην ομάδα και να την στηρίζει σε κάθε αγώνα της. Η ομάδα χρειάζεται την βοήθεια όλων για να πετύχει τους στόχους της σε μια δύσκολη χρονιά. Όλοι θέλουμε να είστε δίπλα στους παίκτες, να τους ενισχύεται και όλοι μαζί στο τέλος να πανηγυρίσουμε την άνοδο».

Παρών στην κοπή τις πίτας έδωσε και η δικηγόρος κ. Ιωάννα Λαχανά η οποία και τους προηγούμενους μήνες ανέλαβε μαζί με το Δ.Σ της Λέσχης να «τρέξει» τα διαδικαστικά για την αναγνώριση της από την Πολιτεία.

Η ίδια αναφερόμενη για τη Νόμιμη λειτουργία της Λέσχης και την αναγνώρισή της από την Πολιτεία τόνισε «Σήμερα επισφραγίζεται η επίσημη λειτουργία της Λέσχης όχι ως σύνδεσμο με τον παλιό αθλητικό Νόμο. Το ευχάριστο είναι από το Αιγάλεω και είναι ιστορική στιγμή και χαίρομαι πολύ που συνέβαλα σε αυτό. Ξεκινάει μια νέα εποχή. Με τον νέο Αθλητικό Νόμο η Λέσχη Φίλων Αιγάλεω είναι η 1η στον Νομό Αττική και από τις λίγες που έχουν ιδρυθεί στην Ελλάδα. Ελπίζω η νέα αρχή να σηματοδοτήσει επιτυχίες για την ομάδα του Αιγάλεω και να στηρίξει τον αθλητισμό που είναι Πολιτισμός. Ο Δήμος Αιγάλεω αν ενισχύσει την Λέσχη παρέχοντας έναν χώρο θα κερδίσει το στοίχημα γιατί η πόλη είναι συνυφασμένη πλέον με την ομάδα και θεωρώ πως είναι επιτακτική ανάγκη να παραχωρηθεί αυτός ο χώρος στην Λέσχη».

Το τυχερό φλουρί της Πίτας έπεσε στον φίλο και μέλος της Λέσχης Αλέκο (το επίθετο του είναι απαγορευμένη λέξη στο City!!), ο οποίος και κέρδισε ένα κασκόλ που φρόντισε να φορέσει αμέσως βγάζοντας και αναμνηστική φωτογραφία με τον πρόεδρο της Λέσχης Χάρη Ρηγάτο.

FOTO 

vasikh-4 vasikh-2 vasikh 3 lesxh-paltoglou-ds lesxh-paiktes lesxh-laxana lesxh-paiktes-fotis tirtirakis-paltoglou lesxh-peristeris- lesxh-paltoglou vasikh-1