Για την «μάχη» των μπαράζ που θα κρίνουν και τον στόχο της ανόδου μίλησε στο aoaigaleo.gr ο Κώστας Παπουτσής. Ο αρχηγός του City δήλωσε αισιόδοξος για τα παιχνίδια και ζήτησε από τον κόσμο να σταθεί δίπλα στην ομάδα για να πανηγυρίσουν όλοι μαζί την επιστροφή του Αιγάλεω στην Γ Εθνική…

Στην τελική ευθεία μπαίνει πλέον η προετοιμασία του Αιγάλεω για την έναρξη των μπαράζ και όλοι στην ομάδα ζουν και αναπνέουν για αυτά.

Ο Κώστας Παπουτσής αναφερόμενος στους κρίσιμους αγώνες υπογράμμισε  «Δικός μας στόχος είναι τα μπαράζ και όχι το πρωτάθλημα και οι 30 αγωνιστικές του. Ο στόχος μας αυτή τη στιγμή είναι να είμαστε έτοιμοι για τα μπαράζ , να προετοιμαστούμε κατάλληλα αυτές τις ημέρες και να βάλουμε μπροστά να κάνουμε 6 καλά παιχνίδια και να πάρουμε και το μίνι πρωτάθλημα. Θα τα δώσουμε όλα στα επόμενα παιχνίδια για να φέρουμε την ομάδα στην Γ Εθνική.

city-xaraygiakos-2016Πιστεύω πως είναι καλό ότι φέτος βγαίνουν 2 ομάδες. Πέρσι πιστεύω πως δεν ήμασταν μόνο άτυχοι, αλλά έπαιξε ρόλο και ότι ήμασταν και άπειροι για μπαράζ. Είμαστε μεγάλη ομάδα αλλά δεν ξέραμε και τι μας επιφυλάσσουν τα μπαράζ. Τώρα είμαστε περισσότερο προετοιμασμένοι, ξέρουμε τι μας περιμένει και θα ανταπεξέλθουμε καλά».

Ο αρχηγός του City σχολιάζοντας το πρόγραμμα των μπαράζ αλλά και τις ιδιαιτερότητες που έχουν αυτά τα παιχνίδια τόνισε «Εμείς έχουμε ένα αρκετά καλό πρόγραμμα πιστεύω. Νομίζω το πρώτο παιχνίδι είναι το σημαντικότερο γιατί είναι παιχνίδι ψυχολογίας αν πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά μέχρι και το τελευταίο. Εμείς θα κοιτάξουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, είμαστε καλά προετοιμασμένοι».

Με την επιστροφή του Αλέξη Λοϊζίδη το απουσιολόγιο του Αιγάλεω είναι «λευκό» κάτι που δίνει σε όλους ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία εν όψει των καθοριστικών αγώνων αφού ο Γιώργος Σουρλής έχει πλέον όλα τα «όπλα» στη
φαρέτρα του.

«Ήμαστε όλοι ετοιμοπόλεμοι. Έχουμε και μια σημαντική επιστροφή πλέον αφού ο Λοϊζίδης είναι κοντά μας πλέον. Ξέρουμε πως και ο Λοϊζίδης είναι ένα παιδί που θα μας βοηθήσει πάρα πολύ που είναι ένα καλό όπλο για την ομάδα μας και ευτυχώς είναι καλά τώρα για να μας βοηθήσει» σχολίασε ο Κώστας Παπουτσής.

lesxh-paiktesΠαράλληλα ο Κώστας Παπουτσής κάλεσε τον κόσμο να σταθεί στο πλευρό της ομάδας όπως όλη τη χρονιά λέγοντας «Ο κόσμος όλη τη χρονιά έχει σταθεί δίπλα στην ομάδα. Ήταν κοντά μας και εύχομαι να είναι δίπλα μας και στα μπαράζ για να ανέβουμε.

Θέλουμε να είναι δίπλα μας και εμείς ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να πανηγυρίσουμε στο τέλος όλοι μαζί την άνοδο της ομάδας».

 Το Αιγάλεω πάνω από όλα

Η φετινή παρουσία του Παπουτσή εντυπωσιακή. Ο «captain» του City έδωσε το παρών σε 28 από τα 30 συνολικά παιχνίδια και σε 2.466 λεπτά συμμετοχής  πέτυχε 10 γκολ χαρίζοντας  πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα.

Όλα αυτά όμως δεν λένε τίποτα στον ίδιο, καθώς όπως δήλωσε αυτό που τον ενδιαφέρει είναι το καλό του Αιγάλεω και μόνο…

papoytshs-2016«Εγώ προσπαθώ να έχω υγεία, να είμαι καλά και να βοηθώ την ομάδα. Δεν με ενδιαφέρει κάτι άλλο. Προσωπικά δεν απασχολεί τίποτα. Εμένα με ενδιαφέρει να πηγαίνει καλά το Αιγάλεω. Να βγει η ομάδα. Τίποτε άλλο» υπογράμμισε ο Παπουτσής και συμπλήρωσε «Ατομικά δεν με ενδιαφέρουν ούτε τα γκολ που πετυχαίνω ούτε αν παίζω 25 η 30 παιχνίδια.  Με ενδιαφέρει να κερδίζει η ομάδα και να ήμαστε καλά. Δεν με ενδιαφέρει ο Παπουτσής. Το Αιγάλεω πάνω από όλα. Παπουτσίδες υπάρχουν πολλοί. Αιγάλεω είναι μόνο ένα».