Καλή εμφάνιση που συνοδεύτηκε με το ευρύ 4-1 πραγματοποίησε η ομάδα μας κόντρα στο Ζευγολατιό δείχνοντας ότι βρίσκεται στο σωστό δρόμο.

Στο α’ μέρος το Αιγάλεω είχε την υπεροχή με το Ζευγολατιό να προσπαθεί να αμυνθεί και να χτυπήσει στην αντεπίθεση.

Το συγκρότημα του Ηλία Καλοπήτα είχε καλό ρυθμό με τους Σκοπελίτη, Γούλα και Ηλία Σταύρου να προσπαθούν να δημιουργήσουν το παιχνίδι του ‘Σίτι’ και το πέτυχαν σε μεγάλο βαθμό.

Στο 29′ έγινε το 1-0, όταν ο Ψυχογιός με φάουλ βρήκε το Βέρμπη και ο… killer του ‘Σίτι’ δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ.

Το 2-0 έγινε στο 40′ όταν ο Ψυχογιός εκμεταλλεύτηκε το λάθος και με σουτ στην κλειστή γωνία δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 2-0.

Στην επανάληψη ο ρυθμος δεν έπεσε με τον Βέρμπη στο 63′ να κάνει το 3-0 και τον Παπαδόπουλο στο 70′ να εκμεταλλεύεται τη σέντρα του Τζαφεράκου και να γράφει το 4-0.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Σούλης λίγο πριν το τέλος.

ΑΙΓΑΛΕΩ (Ηλίας Καλοπήτας) Κατσούλης (46′ Γιώρας), Κάρδαρης (67′ Κοντιζάς), Ιωαννίδης (67 Τζαφεράκος), Μεϊμάρογλου (71′ Αρβανιτης), Δάρρας (57′ Παπουτσής), Σκοπελίτης (71′ Ναυπλιώτης),Γούλας (57′ Θ. Σταύρου), Σταύρου Η. (67′ Τουλουβασίλης), Σαπαλίδης (46′ Σπανός), Ψυχογιός (71′ Τσαρκάνι), Βέρμπης (67′ Παπαδόπουλος).

ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟ (Παντελής Κολλιάκος) Σκούρτης, Αποστολάκης, Πεναίσης (59′ Τσιγγανος), Καντιλιεράκης (75′ Κουτσουμπέλας), Σούλης, Μαλαχάτης, Ζάρκος (59′ Ζαχαρόπουλος), Διαμαντόπουλος, Μαραθιανός (46′ Πρέμπος), Βαλερί (67′ Μαντζώρος) Κοντογιάννης.