Την απόκτηση του Γιώργου Δρακόπουλου και Γιώργου Αλεξίου ανακοίνωσε η ομάδα μπάσκετ του ΑΟ Αιγάλεω συνεχίζοντας έτσι την μεταγραφική της ενίσχυση.

Σε δύο ακόμη σημαντικές μεταγραφές προχώρησε το Αιγάλεω. Οι «κυανόλευκοι» ολοκλήρωσαν με επιτυχία τις διαπραγματεύσεις με τους Δρακόπουλο-Αλεξίου οι οποίοι και υπέγραψαν το νέο  τους συμβόλαιο.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ

«Ο ΑΟ Αιγάλεω συνεχίζοντας την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας μπάσκετ εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου ανακοινώνει την απόκτηση του 22χρονου «κόμπο» γκάρντ Γιώργου Δρακόπουλου και του επίσης 22χρονου γκάρντ Γιώργου Αλεξίου.

Ο Γιώργος Δρακόπουλος, ξεκίνησε την αθλητική του καριέρα από τα τμήματα υποδομής του Νικηφόρου, εν συνεχεία αγωνίστηκε και μάλιστα ως αρχηγός στην Εφηβική ομάδα του Παναθηναϊκού όπου κατέκτησε και το Πανελλήνιο πρωτάθλημα, μετέπειτα  φόρεσε τις φανέλες του Παγκρατίου, του Ιωνικού Ν.Φ και της Πεύκης, ενώ είναι διεθνής με την Εθνική Παίδων.

Ο ύψους 1.92 Γιώργος Αλεξίου αποτελεί γέννημα θρέμμα του Αμαρουσίου με το οποίο και αγωνίστηκε σε επίπεδο Α1, Α2 και Β Εθνική.

Η διοίκηση του ΑΟ καλωσορίζει τους δύο αθλητές στην οικογένεια του Αιγάλεω και τους εύχεται υγεία και επιτυχίες τη φετινή χρονιά».

aigaleo-basket-drakopoulos-alexiou-2015 aigaleo-basket-metagrafh-2015 aigaleo-basket-alexioy