Μια νίκη και μια ισοπαλία αμφότερες εκτός έδρας ήταν ο απολογισμός του Αιγάλεω στα πρωταθλήματα Παίδων και Νέων της ΕΠΣΑ με τους «μικρούς» του City να κερδίσουν τις εντυπώσεις και το χειροκρότημα όλων…

Για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος Παίδων οι «κυανόλευκοι» πραγματοποιώντας  πολύ καλή εμφάνιση επικράτησαν με 0-1 του Ιάσωνα στο Ίλιον και πανηγύρισαν την 2η νίκη τους φθάνοντας τους 6 βαθμούς.

Όσοι δεν αγωνίστηκαν στο παιχνίδι του Σαββάτου, είχαν αγωνιστική δράση την Κυριακή αντιμετωπίζοντας τον ΠΑΟΚ στο Παναττικό τουρνουά της ΕΠΣΑ – Respect.

Από την άλλη πλευρά τώρα, οι Νέοι του City στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου έμεινε στο ισόπαλο 0-0 στο Ίλιον κόντρα στην ομάδα της ΑΕ Ιλίου και παρέμεινε στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Όπως και οι Παίδες έτσι και στους Νέους όσοι δεν αγωνίστηκαν στο Ίλιον συμμετείχαν στο Παναττικό τουρνουά της ΕΠΣΑ – Respect. Εκεί οι νεαροί παίκτες του Αιγάλεω αντιμετώπισαν τον Αετό Κορυδαλλού και είχαν την ευκαιρία να παραμείνουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

Τα συμπεράσματα από τα τμήματα των μικρών είναι άκρως ενθαρρυντικά για το μέλλον καθώς όλες οι ομάδες του Αιγάλεω δείχνουν άριστη εικόνα και μαχητικό πνεύμα.