Πανέτοιμο και με καλή ψυχολογία το Αιγάλεω υποδέχεται το Σάββατο στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης»  το Ρουφ (16:00) στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος έχοντας αποκλειστικό στόχο τη νίκη που θα το διατηρήσει στην κορυφή του 1ου Ομίλου.

Η προετοιμασία του Αιγάλεω για την Σαββατιάτικη αναμέτρηση ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα και όλοι αισιοδοξούν να κατακτήσουν το τρίποντο που θα τους φέρει πιο κοντά στην άνοδο.

Ο Γιώργος Σουρλής αναφερόμενος στον αγώνα με το Ρουφ δήλωσε στο aoaigaleo.gr «Το παιχνίδι με το Ρουφ είναι δύσκολο όπως όλα τα παιχνίδια. Αν δεν δείξεις τον απαραίτητο σεβασμό και προσοχή στον αντίπαλο σου τότε κινδυνεύεις να  βρεθείς προ εκπλήξεων. Το Ρουφ είναι μια καλή ομάδα και θα πρέπει να ήμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι για να φθάσουμε στη νίκη. Η ψυχολογία της ομάδας είναι στα ύψη. Θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να πάρουμε τη νίκη. Αν πιάσουμε την απόδοση που πρέπει δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα. Ωστόσο χρειάζεται να έχουμε υπομονή απέναντι σε μια ομάδα που έχει κλειστή και οργανωμένη άμυνα. Ήμαστε σε καλή κατάσταση και πιστεύω με την συμπαράσταση του κόσμου μας δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα».