Ο Στράτος Δουκάκης αποτελεί ξανά -εδώ και λίγες μέρες- μέλος της ομάδας μας. Ένας ποδοσφαιριστής που αγαπήθηκε από τον κόσμο αλλά και τον αγάπησε. Έτσι κι εμείς τον ρωτήσαμε για τις πρώτες σκέψεις του μετά την μεταγραφή του, τα συναισθήματά του για την ομάδα και τον κόσμο. Διαβάστε παρακάτω:

– Πώς νιώθεις για την επιστροφή σου στην ομάδα μας; Ποια είναι τα συναισθήματά σου;

– Αισθάνομαι πολύ τυχερός που έχω την ευκαρία να ξαναπαίξω στο Αιγάλεω. Ήταν και είναι η ομάδα που αγάπησα. Πετύχαμε πολλά μαζί στο παρελθόν και ευελπιστώ πως και φέτος θα ανέβει κατηγορία. Είμαι πολύ αισιόδοξος πως η ομάδα θα φτάσει εκεί που αξίζει.

– Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να μας μεταφέρεις ένα μήνυμα για τον κόσμο της ομάδας.

– Όσον αφορά τον κόσμο, τι να πω; Θυμαμάι το πάθος τους από παλαιότερα και την αγάπη τους για την ομάδα της πόλης τους. Περιμένω πως και πως τον πρώτο αγώνα εντός έδρας να ξαναζήσω αυτήν την ζεστασιά. Γνωρίζουν όλοι ότι τους χρειαζόμαστε, εξ’ άλλου είναι σημαντικός παράγοντας η στήριξη από τον κόσμο για να ανέβουμε στην κορυφή!

– Συναντάς στην ομάδα μας τον Δημήτρη Βέρμπη, έναν παίχτη που αποτελούσε τον ηγέτη της Κηφισιάς, κατά την πρώτη σου θητεία στην ομάδα. Δεδομένου ότι ήσασταν οι ηγέτες δύο αντίπαλων ομάδων, τώρα που βρίσκεστε στην ίδια, περιμένεις πολλά από αυτή τη συνεργασία;

– Παλαιότερα βρεθήκαμε αντίπαλοι, την δεδομένη στιγμή όμως είμαστε σύμμαχοι και παλεύουμε για τους ίδιους στόχους. Είναι αθλητής, παίζει για την ομάδα και πιστεύω πως η συνεργασία μας θα είναι άριστη! Όχι μόνο με τον Δημήτρη, αλλά και με όλα τα παιδιά απο την ομάδα. Θεωρώ πως θα συνεργαστούμε άψογα. Ήδη από την πρώτη προπόνηση σήμερα το αισθάνθηκα αυτό! Είμαι σίγουρος πως όλα θα πάνε περίφημα.

Τέλος, θα ήθελα να προσθέσω ότι ευχαριστώ πολύ την οικογένεια Παλτόγλου, αλλά και τον Δημήτρη Τσιαμπουρή που με εμπιστεύτηκαν και πάλι και με έκαναν να φορέσω την φανέλα του Αιγάλεω.

TSIAMPOURISDOUKAKIS

Ο Δημήτρης Τσιαμπουρής με τον Στράτο Δουκάκη