Ούτε η Ακράτα κατάφερε να σταματήσει την αήττητη πορεία του Αιγάλεω παρά τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλλαν οι παίκτες της. Οι πρωτοπόροι έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Γιάννη Γκαγκαλούδη και με απίστευτη ευστοχία από την περιφέρεια, νίκησαν 95-85 και βρίσκονται με το… ενάμιση πόδι στη Β΄ Εθνική.

Τα τρίποντα “σκότωσαν” την ομάδα της Αιγιάλειας αφού, ούτε λίγο ούτε πολύ, οι φιλοξενούμενοι ευστόχησαν 18 φορές έξω από τα 6,75 χωρίς αυτό να σημαίνει ότι σε όλες τις περιπτώσεις οι γηπεδούχοι έπαιξαν κακή άμυνα. Αρκετά ήταν τραβηγμένα και με μεγάλη δόση τύχης, ιδιαίτερα δύο από τον Γκαγκαλούδη που εκτέλεσε από το… σπίτι του και μπήκαν (στη λήξη του χρόνου).
Χωρίς βέβαια να αμφισβητούμε την αξία και την ικανότητα του 41χρονου γκαρντ (20π. με 4τρ.), αλλά μαζί με τον Καράβολα (20π. με 6 τρ.) και τον Μπάρδα (11π. με 3 τρ.), ήταν οι παίκτες που “εκτέλεσαν” τους γηπεδούχους με την τρομερή τους ευστοχία στα περιφερειακά σουτ. Η Ακράτα έκανε μεγάλη προσπάθεια και μάλιστα κατάφερε να μειώσει μέσα ένα δίλεπτο από το -16 που βρέθηκε στο 27΄ (56-72) σε 69-74 στο 29΄.Το Αιγάλεω όμως ξέφυγε με το ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου με +12 (73-85 στο 32΄ ) και οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να επιστρέψουν πάλι στο ματς, αφού οι βασικοί παίκτες κουράστηκαν και κυρίως ο Γκιζόγιαννης που ήταν ο κορυφαίος για ένα ακόμη παιχνίδι.

Η Ακράτα έβαλε δύσκολα στο Αιγάλεω αλλά… (85-95)