Η διοργανώτρια ανακοίνωσε την αναβολή της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Football League λόγω της προσφυγής της ΠΑΕ Νίκη Βόλου.
Υπενθυμίζεται ότι Προσφυγή κατέθεσε η Νίκη Βόλου κατά της απόφασης του Δ.Σ. της Super League 2 και Football League που ενέκρινε την προκήρυξη του πρωταθλήματος

Η Νίκη Βόλου εναντιώνεται στις Super League 2 και Football League, καταθέτοντας προσφυγή για την προκήρυξη του πρωταθλήματος.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Νίκη Βόλου έχει ήδη προσφύγει κατά της απόφασης της ΕΠΟ να προσθέσει τη Σαντορίνη στην κατηγορία και ζητά να ισχύσει η προκήρυξη 2019-20 που έχει ισχύ και για τη φετινή σεζόν.

Η νέα προσφυγή της ΠΑΕ Νίκη Βόλου ήταν να εκδικαστεί την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου και πήρε αναβολή.
Μέχρι την προσεχή Τρίτη η απόφαση του Διαιτητικού για την προσφυγή της Νίκης Βόλου. Τούτο σημαίνει ότι στη θεωρεία η πρεμιέρα της Football League, αναβάλλεται.
Εκδικάστηκε στο Διαιτητικό Δικαστήριο η προσφυγή της Νίκης Βόλου, ωστόσο, δεν εκδόθηκε κάποια απόφαση. Το αρμόδιο όργανο έδωσε προθεσμία για υπομνήματα στις εμπλεκόμενες πλευρές και θα αποφασίσει μέχρι την ερχόμενη Τρίτη.

Αυτό, όπως αναφέραμε πρακτικά σημαίνει ότι η πρεμιέρα της Football League αναβάλλεται. Το πρωτάθλημα ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 7 Νοεμβρίου, ωστόσο, το γεγονός ότι παραμένει σε εκκρεμότητα η προσφυγή της Νίκης Βόλου δημιουργεί νέα καθυστέρηση.

Ώς εκ Τούτου,
Αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για τις 8 Νοεμβρίου 2020 πρεμιέρα του Πρωταθλήματος της Football League 2020-2021. Η αναβολή, σύμφωνα με την ανακοίνωση της διοργανώτριας, αποφασίστηκε λόγω της προσφυγής της ΠΑΕ Νίκη Βόλου στο Διαιτητικό Δικαστήριο, κατά της κλήρωσης της FL και κατά του καταρτισμού των ομίλων.

Ακολουθεί η Επίσημη Ανακοίνωση:

Σας ενημερώνουμε ότι η 1η αγωνιστική ημέρα του Πρωταθλήματος της Football League 2020-2021, η οποία ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί στις 8 Νοεμβρίου 2020, αναβάλλεται λόγω του ότι εκκρεμεί η έκδοση απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου επί της προσφυγής της ΠΑΕ Νίκη Βόλου.

Ακολουθεί Ανακοίνωση των 16 ΠΑΕ κατά της Νίκης Βόλου
Το σύνολο των ομάδων της Football League με σκληρή ανακοίνωση έβγαλαν στη… σέντρα τις πρακτικές της Νίκης Βόλου.

Οι ομάδες της Football League, τουλάχιστον στο σύνολό τους, με ανακοίνωση-ψήφισμα έκαναν φουλ επίθεση στη Νίκη Βόλου.

Την ανακοίνωση υπογράφουν 16 ΠΑΕ κάτι που σημαίνει πως απουσιάζουν οι Αλμωπός, Καβάλα, ΑΕΠ Κοζάνης και φυσικά η Νίκη Βόλου.

Εντός της ανακοίνωσης αναφέρεται μεταξύ άλλως πως η Νίκη Βόλου με τις πρακτικές της «εκβιάζει παράνομα για την άνοδο της στην Super League 2» και ότι «είναι δικομανής…»

Αναμένουμε τις εξελίξεις.