Διαπιστεύσεις για τον αγώνα Αιγάλεω – Χανιά
Από την ΠΑΕ Αιγάλεω 1931 και τη Διεύθυνση Επικοινωνίας ανακοινώνονται τα εξής, για το εντός έδρας παιχνίδι της 3ης φάσης του κυπέλου Ελλάδος απέναντι στην ΠΑΕ Χανιά (26/09, 16:00), όσον αφορά τις διαπιστεύσεις για τα ΜΜΕ και την είσοδο στο γήπεδο:
Με βάση το υγειονομικό πρωτόκολλο, οποιοδήποτε μέλος ΜΜΕ (δημοσιογράφοι, τεχνικοί, φωτογράφοι), ακόμη και με κάρτα ΠΣΑΤ/ΕΣΗΕΑ συναφών αναγνωρισμένων Δημοσιογραφικών Ενώσεων, πρέπει να ΑΙΤΕΙΤΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΗΣ. Αυτό γίνεται διότι, όλοι οι δημοσιογράφοι και οι φωτογράφοι που θα καλύψουν τον αγώνα, πρέπει να είναι καταγεγραμμένοι σε ειδική λίστα, η οποία κατατίθεται στην σύσκεψη πριν τον αγώνα. Δικαίωμα εισόδου στην αθλητική εγκατάσταση θα έχουν οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ (δημοσιογράφοι – φωτογράφοι) που είναι πλήρως εμβολιασμένοι ή έχουν νοσήσει από Covid 19 το τελευταίο εξάμηνο, με την επίδειξη του αντίστοιχου πιστοποιητικού μαζί με το όποιο δημόσιο έγγραφο ταυτοποίησης (αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης κλπ).
Επομένως, οι δημοσιογράφοι και φωτογράφοι, που επιθυμούν να εισέλθουν στο γήπεδο και να καλύψουν το εντός έδρας παιχνίδι της 3ης φάσης του κυπέλου Ελλάδος απέναντι στην ΠΑΕ Χανιά (26/09, 16:00), θα πρέπει να αποστέλλουν τα στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο – μέσο εργασίας) στο email paeaigaleo1931@gmail.com για την καταγραφή στη σχετική λίστα και την έκδοση διαπίστευσης.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα αιτήματα ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΗΣ από τα ΜΜΕ, θα πρέπει να γίνουν έως τη Παρασκευή (24/09) στις 13:00. Έπειτα από τη λήξη της προθεσμίας, ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΤΟ ΚΑΝΕΝΑ ΑΙΤΗΜΑ. Απάντηση από το γραφείο Τύπου της ΠΑΕ Αιγάλεω 1931, θα δίνεται ΜΟΝΟ στο ενδεχόμενο απόρριψης αιτήματος για διαπίστευση.
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται και κείμενο που λέει "nae Π.Α.Ε. XANIA ΑΙΓΑΛΕΩ 19 31 ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Π.Γ.Σ.Κ. ΚΥΡΙΑΚΗ 26 / 09 16:00 ជม ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΑΥΡΟΘΑΛΑΣΣΙΤΗΣ"