Καλεσμένος στην εκπομπή «Ο Κόσμος των Σπορ» της ΕΡΤ 3 ήταν το απόγευμα της Πέμπτης ο Απόστολος Χαραλαμπίδης ο οποίος και σχολίασε τα όσα δυσάρεστα διαδραματίστηκαν στο παιχνίδι Κυπέλλου κόντρα στην Παναχαϊκή και είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό, αλλά και την προσωρινή διακοπή του.
Ο τεχνικός της ομάδας μας αναφερόμενος στα όσα έζησε στο γήπεδο της Πάτρας υπογράμμισε «Μόλις μπήκε το γκολ της Παναχαϊκής, πετάχτηκαν κάποια μπουκάλια μπύρας στον πάγκο, έσκασε μια κροτίδα κοντά μου. Υπήρξε ένας δυνατός θόρυβος στα αυτιά μου. Φοβήθηκα ότι κάτι έχω αφού πόναγα στο αυτί. Μετά με τους γιατρούς που πήγα μέσα, όσο περνούσε ο χρόνος ο πόνος στο αυτί μειωνόταν. Μετά από 30 με 45 λεπτά δεν είχα κάποια ενόχλησει στο αυτί. Οι άνθρωποι ήθελαν να με πάνε στο νοσοκομείο αλλά ήθελα να δω πως θα εξελιχθεί η κατάσταση και τελικά μειώθηκε τελείως ο πόνος. Το μόνο που είχα ήταν ένας φοβερός πονοκέφαλος.
Ο γιατρός του γηπέδου ήρθε και μου είπε αν θέλω να πάμε στο νοσοκομείο απλά του είπα να δούμε πως θα πάει και ανάλογα να πράξουμε. Αλλά έβλεπα πως η βοή στο αυτί μου μειώθηκε και είπα πως δεν θέλω να πάω. Απλά είχα πονοκέφαλο, πήρα κάτι χάπια και τελικά έμεινε εκεί. Αυτή τη στιγμή είμαι καλά και εύχομαι να μην ξαναγίνουν τέτοια πράγματα. Εγώ δεν βγήκα στο αγωνιστικό χώρο και κοουτσάρισε ο Γιώργος Αλεξόπουλος την ομάδα».
Για την φετινή χρονιά και την κατάσταση που επικρατεί στο ποδόσφαιρο «Το Αιγάλεω είναι μια μεγάλη, ιστορική ομάδα και τα τελευταία χρόνια με τον κ. Παλτόγλου προσπαθεί να φτάσει εκεί που της αρμόζει. Έχουν γίνει πολύ καλές προσπάθειες από πλευράς διοίκησης για να γίνει αυτό. Φέτος ξεκινήσαμε πάλι με προβλήματα γιατί όπως γνωρίζετε και γνωρίζουν όλοι έγιναν στη SL2 διάφορα πράγματα.
Εγώ προετοίμαζα την ομάδα με άλλη 11αδα και το βράδυ μου είπαν πως κάποιοι ποδοσφαιριστές μου δεν μπορούν να παίξουν και ξαφνικά στον αγωνιστικό χώρο παρουσιαστήκαμε με 13 παίκτες. Τώρα τι να πω. Για ποιο ποδόσφαιρο να μιλήσουμε… Το ευχάριστο είναι πως ως SL1 γίνονται βήματα μπροστά όπως μαθαίνω, αλλά στη SL2 και τις μικρότερες κατηγορίες υπάρχει στασιμότητα.
Εδώ και οκτώ χρόνια υπάρχουν πολλά προβλήματα. Κάθε χρόνο λέμε τα ίδια πράγματα, αλλά πάντα το πρωτάθλημα μένει στάσιμο. Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο γίνεται αυτό και δεν μπορούν να βάλουν μια γραμμή και το ποδόσφαιρο να πάει μπροστά και στις πιο χαμηλές κατηγορίες. Είναι κρίμα αυτό που συμβαίνει με αυτές όλες αυτές τις ομάδες, τις οικογένειες, τους αθλητές, τους παράγοντες. Δεν μπορούμε να ξέρουμε πόσες ομάδες θα είναι, ποιες ομάδες θα είναι, ποιοι ποδοσφαιριστές μπορούν να παίξουν και ποιοι όχι. Είναι πολύ λυπηρό αυτό».