Με ανακοίνωση που εξέδωσε την Παρασκευή (15/10) ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) γνωστοποίησε ότι βρίσκεται στο πλευρό των ποδοσφαιριστών και των ομάδων που άσκησαν έφεση στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ με αίτημα την επαναφορά των δελτίων τους σε ισχύ.
Μια ακόμη “φωνή” και μάλιστα θεσμική υπέρ του δικαίου που διεκδικεί η ΠΑΕ Αιγάλεω 1931 και οι ποδοσφαιριστές της κόντρα στα όσα διαδραματίζονται το τελευταίο διάστημα.
Η ανακοίνωση του ΠΣΑΠ
Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών υποστηρίζει τους ποδοσφαιριστές των οποίων τα δελτία ανακλήθηκαν από την Επιτροπή Ιδιότητας Μεταγραφών, με αφορμή την ακύρωση της απόφασης της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ, και με τη συνδρομή του Συνδέσμου μας άσκησαν έφεση ενώπιον του Διαιτητικού Δικαστηρίου της Ομοσπονδίας με αίτημα την επαναφορά των δελτίων τους σε ισχύ.
Ο ΠΣΑΠ περιμένει την αποκατάσταση της αδικίας που υπέστησαν οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές, καθώς πλήττονται καίρια από την παραπάνω εξέλιξη αφού βρίσκονται αντιμέτωποι με το φάσμα της ανεργίας και τον κίνδυνο να επηρεαστεί άμεσα και μη αναστρέψιμα η καριέρα τους, λόγω της παρατεταμένης αγωνιστικής τους αποχής.