Ισόπαλο χωρίς τέρματα αναδείχθηκε το Αιγάλεω κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας σε φιλικό παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο της Φιλιππούπολης.

Οι “κυανόλευκοι” του Απόστολου Χαραλαμπίδη για μια ακόμη φορά έδειξαν θετικά στοιχεία στο παιχνίδι τους, καταθέτοντας πάθος και μαχητικότητα στο γήπεδο. Δύο στοιχεία τα οποία αναμένεται να είναι και τα κύρια χαρακτηριστικά του City στο φετινό πρωτάθλημα της SL2 το οποίο ξεκινά επίσημα το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Στην αναμέτρηση της Λάρισας ο τεχνικός της ομάδας μας είχε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες που είχε στην διάθεσή του και να βγάλει αρκετά χρήσιμα συμπεράσματα σε ένα παιχνίδι χωρίς να πολλές φάσεις.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Στράτσια): Αστράς (78′ Μαντζάρης), Καρρίκι (87′ Ποτόσογλου), Villa (76′ Kozuh), Λίταινας, Lemaangr (60′ Ζιάκας), Καλούσης (76′ Λουκάς), Παναγιώτου (57′ Κανούλας), Tiboue, Σκούπρας (87′ Πετράκης), Μπαλογιάννης (71′ Νούσιος), Χατζής (78′ Σούλτσε).

ΑΙΓΑΛΕΩ (Χαραλαμπίδης): Σικαλιάς, Παπουτσογιαννόπουλος, Αναστασίου, Βλάχος, Παπανικόλας, Πιαστόπουλος, Λάσκαρης, Τσιλιγκίρης, Μπαρμπαρούσης, Αρναρέλλης, Βουκελάτος.
Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι Καλύβας, Καθάριος, Φυλακτός, Χοτζάλι, Σαμπανίδης, Παναγιώτου, Παπαγγελής, Τσίτσαρης, Καββαδίας, Ντάνας και Λάμπογλου.