Η SUPER LEAGUE 2 και η ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ 1931 λένε ΟΧΙ στην βία κατά των γυναικών. Η 5η αγωνιστική της Betsson Super League 2 είναι αφιερωμένη στις γυναίκες που έχασαν την ζωή τους πέφτοντας θύματα βίας των συζύγων ή συντρόφων τους  και τιμά την μνήμη τους τηρώντας 1 λεπτού σιγή στην έναρξη κάθε παιχνιδιού.

ΩΣ ΕΔΩ

Ένα κοινωνικό φαινόμενο που δεν μπορεί να αφήνει κανέναν αδιάφορο! Το 2021, 13 γυναίκες στη χώρα μας έπεσαν θύματα βίας των συζύγων ή των συντρόφων τους, χάνοντας την ίδια τους τη ζωή. Ως εδώ!

Η Super League 2, ενώνει τη φωνή της με όλους όσοι αγωνίζονται για να βάλουν οριστικό τέλος σε κτηνώδεις συμπεριφορές που δεν συνάδουν με την ανθρώπινη φύση. Η Super League 2 στέκεται στο πλευρό όσων γυναικών βιώνουν έναν αληθινό εφιάλτη στην καθημερινότητά τους, καταδικασμένες να ζουν μέσα στον φόβο και τη σιωπή!

Με αφορμή την Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, η Super League 2 θα κρατήσει ενός λεπτού σιγή πριν την έναρξη όλων των αγώνων της 5ης αγωνιστικής, τιμώντας τις ζωές που χάθηκαν και ελπίζοντας να μην χαθεί άλλη.