Ημέρα πένθους η σημερινή για την οικογένεια του Αιγάλεω καθώς η απώλεια του αγαπημένου μας Δημήτρη Καρβέλα σκόρπισε σε όλους πόνο, θλίψη και οδύνη.

Ο Δημήτρης Καρβέλας τα τελευταία χρόνια με λεβεντιά και τεράστια ψυχική δύναμη έδινε την δική του «μάχη» με τον καρκίνο, ωστόσο σήμερα «έφυγε» από την ζωή αφήνοντας δυσαναπλήρωτο κενό στον Σύλλογο που αγάπησε και αγαπήθηκε.

Ο Καρβέλας, ήταν γέννημα θρέμμα Αιγάλεω και υπηρέτησε το City από όλα τα πόστα, καθώς υπήρξε αθλητής του, προπονητής, αλλά και διοικητικός παράγοντας συνδέοντα το όνομά του με τις μεγαλύτερες επιτυχίες στην ιστορία του «κυανόλευκου» μπάσκετ.

Ένας πραγματικός «εργάτης» της ομάδας μας που με την σκληρή δουλειά του, αλλά κυρίως με την αγάπη και το «μεράκι» του δημιούργησε την ομάδα που αγαπήσαμε και θαυμάσαμε στα γήπεδα της Α1 κάνοντας μας για πάντα υπερήφανους.

Η διοίκηση, ο πρόεδρος, οι εργαζόμενοι και οι αθλητές της ΠΑΕ Αιγάλεω 1931 εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια στους συγγενείς και οικείους του.

Ο αγαπημένος μας «Μήτσος» θα μείνει για πάντα στις καρδιές μας όπως τον ξέραμε και τον αγαπήσαμε. Χαμογελαστός και δυνατός…