Αιγάλεω A.O. Βόλεϋ

Το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του ΑΙΓΑΛΕΩ Α.Ο. ιδρύθηκε το 1982 και μέσα σε αυτή τη σύντομη ιστορία του, έχει μεγάλες επιτυχίες και διακρίσεις σε όλα του τα αγωνιστικά τμήματα.

Τα αναπτυξιακά μας τμήματα είχαν ανέκαθεν διακρίσεις και πολλές κατακτήσεις πρωταθλημάτων. Τα τελευταία χρόνια τα τμήματα των νεανίδων, κορασίδων και παγκορασίδων, μας έχουν κάνει υπερήφανους αφού συμμετέχουν σχεδόν κάθε χρόνο στα Final4 της ΕΣΠΕΔΑ. Πιο αναλυτικά:

  • – 10 φορές Πρωταθλήτριες Δυτικής Αττικής
  • – 7 συμμετοχές σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα
  • – 4 φορές 2η θέση Πανελληνίως.

Δεν είναι τυχαίο που κάθε χρόνο οι ομοσπονδιακοί προπονητές επιλέγουν αθλήτριες του συλλόγου μας στην Εθνική Ομάδα.

Όλες αυτές οι επιτυχίες οφείλονται στην άρτια δουλειά που γίνεται στον σύλλογό μας με την προπονήτρια των επιτυχιών ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ και την έμπειρη προπονητική μας ομάδα που αποτελείται από νέους και φιλόδοξους διπλωματούχους προπονητές. Ο σύλλογος μας και η διοίκηση του επενδύουν στα αναπτυξιακά τμήματα καθώς ρίχνουν μεγάλο βάρος στο συγκεκριμένο κομμάτι.

Η πορεία της γυναικείας μας ομάδας είναι επίσης αξιοθαύμαστη αφού κατάφερε να εδραιωθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα στα ‘’ονόματα’’ του γυναικείου βόλεϊ και να αγωνιστεί για πρώτη φόρα στην ιστορία της στα μεγάλα σαλόνια της Volley League τη σεζόν 2022/23. Το ταξίδι αυτό μόνο εύκολο δεν ήταν αφού τη σεζόν 2009/10 αγωνιζόταν μόλις στην Α’ τοπική κατηγορία της ΕΣΠΕΔΑ. Με πρωτεργάτη όμως τον πρόεδρο τμήματος, κ. Παντελή Βλάχο, κατάφερε μέσα σε μια 10ετια να βρίσκεται στην ελίτ του γυναικείου βόλεϊ.

Copyright - Αιγάλεω Α.Ο. 2023